Edzések

Az edzések elején - a tradicionális köszöntést követően - kb. negyed óra hosszan bemelegítjük az izületeket és az izmokat, így mérsékelve a sérülések lehetőségét. Ezt a részt követi a mintegy harminc perc hosszúságú izzasztó, erőnlétet és állóképességet fejlesztő ciklus. A lehető legtöbb izomcsoportot próbáljuk megmozgatni ezen idő alatt dinamikus és statikus gyakorlatok sokaságának segítségével. A következő egy órában technikai elemeket gyakorlunk, a legtöbb esetben páros gyakorlatok formájában. Előfordulnak, formagyakorlatok, bázis (egyénileg végrehajtott) gyakorlatok, szituációs gyakorlatok, eszközös (pontütőkesztyű, rúgópajzs, thaipad) készségfejlesztő feladatok, technikai jellegű gyakorlatok. Ha a jelenlévők tudásbeli különbsége megköveteli akkor több csoportban folyik a gyakorlás. Az edzés zárásaként a megdolgoztatott izomzatot nyújtjuk és lazítjuk. Legvégül pedig a tradicionális elköszönés zárja az edzést.

Ha kedvet kaptál egy kis mozgáshoz és elmúltál 13-14 éves, edzéseink az alábbi helyszínen megtekinthetőek és kipróbálhatóak:

Energy Fitness, 11-es Huszár u. 118. (GERENDÁS Étteremmel szemben)
Kedd-Csütörtök 19:00-21:00

Ha rám hallgatsz nem csak megnézed, henem ki is próbálod milyen egy edzés, hiszen belülről sokkal intenzívebb élményeket szerezhetsz, mint a padon üldögélve. Hogy beállhass közénk nem kell más csak egy tiszta talpú sportcipő, egy melegítőnadrág, egy lehetőleg világos színű poló és egy csipetnyi lelkesedés. És készülj fel rá, hogy nem lesz egyszerű végigcsinálni!!!